Om Tantoloppet

Tantoloppet är ett virtuellt lopp där en del av överskottet går till föreningen TRESKABLINOLL.


Alla motionslopp är just nu inställda eller skjutna på framtiden och vi vet inte riktigt när vi får stå på startlinjen igen. Samtidigt rekommenderar Folkhälsomyndigheten att vi ska fortsätta röra på oss. Grundtanken med Tantoloppet är att vi ska kunna erbjuda ett virtuellt lopp, som går att springa när man vill under hela sommaren – men för att loppet ska bli så likt ett ”vanligt” lopp så springer alla samma bana – men när det passar en själv – och för att verkligen få fram loppkänslan är man efter målgång välkommen in på Yuc Tanto på After Run där man får hämta sin medalj och goodiebag. En enhet dryck ingår även i anmälan. Det går även att tillägga ett matpaket till ett förmånligt pris vid registrering.


Vi tänker att det kan vara en rolig ersättning till ett vanligt lopp, som man kan genomföra ensam, med en vän eller kanske med kollegorna!


Intresset för loppet väcktes dock även utanför Stockholm – och nu går det även att anmäla sig till det var man än bor i Sverige, vi har ju tyvärr inte möjlighet att erbjuda en After Run i hela Sverige– men istället skickar vi hem medalj och goodiebag!


Vi som startat Tantoloppet har valt att skänka en del av överskottet för loppet till TRESKABLINOLL och deras arbete med Idrottsbrevet som syftar till att skapa en trygg och säker idrottsmiljö, fri från sexuella övergrepp, för barn att utöva idrott på.


Vi hoppas du vill vara med!


ANMÄL DIG HÄR FÖR ATT SPRINGA I JULI

ANMÄL DIG HÄR FÖR ATT SPRINGA I AUGUSTIPriset för att delta i Tantoloppet är 295 :-, då ingår medalj, goodiebag, snacks och en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt, 18-årsgräns gäller för alkoholhaltig dryck).  Observera att ingen dryck ingår om du väljer att få ditt målkit hemskickat.


Det är inget krav att du springer vår utritade bana - du kan även anmäla dig till vår fria bana och välja att antingen hämta ut din medalj och goodiebag själv eller att få målkittet hemskickat. 


Vill du kan du lägga till en extra meny på din anmälan med ett extra förmånligt pris vår Yuc-burgare/Halloumiburgare med en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) för 195 :-.


Under hela juni kommer vi att lotta ut fina priser bland samtliga deltagare.


Mer information kommer under den närmaste tiden så följ oss här eller på instagram på @tantoloppet för de senaste nyheterna!

Copyright © Tantolunden Café & Bar AB Alla rättigheter förbehållna