Om Tantoloppet

Idén till Tantoloppet kom när vi på Yuc! - efter att ha fått våra egna lopp inställda - började springa en runda på Södermalm där vi, så fort vädret tillät, tog oss en After Run på vår uteservering. Det blev en så trevlig upplevelse att vi kände att vi ville dela med oss av den!


Tantoloppet springer du på Södermalm, när du själv vill, du har hela juni på dig. Banan runt Södermalm är 10 km och du går i mål vid Tantolunden och efter avslutat lopp hämtar du ut ditt målkit med medalj, snacks, goodiebag och dryck på Yuc! Tanto.


Det är inget krav att du springer vår utritade bana - men vi rekommenderar den starkt då det är en väldigt fin och flack bana som kan ge bra tider. Vill man hellre springa någon annanstans så går det givetvis bra det med. Målkittet hämtas på Yuc! Tanto under juni månad efter genomfört lopp, men behöver inte nödvändigtvis vara i samband med loppet. 

 

Priset för att delta i Tantoloppet är 295 :-, då ingår medalj, goodiebag, snacks och en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt, 18-årsgräns gäller för alkoholhaltig dryck)..  Vi vill såklart att det ska kännas värt sin anmälningsavgift så vi har lagt ner lite extra tid på att få till ett bra värde på det du får efter att ha gått imål.


Vill du kan du lägga till en extra meny på din anmälan med ett extra förmånligt pris vår Yuc-burgare/Halloumiburgare med en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) för 195 :-.


Under hela juni kommer vi att lotta ut fina priser bland samtliga deltagare.


Mer information kommer under den närmaste tiden så följ oss här eller på instagram på @tantoloppet för de senaste nyheterna!

Copyright © Tantolunden Café & Bar AB Alla rättigheter förbehållna