Copyright © Tantolunden Café & Bar AB Alla rättigheter förbehållna

FAQ

Måste jag springa Södermalm runt?


Vår grundtanke med tantoloppet är att detta ska vara så likt ett ”vanligt” lopp som det går för den som vill, trots att du kanske springer ensam eller med en vän eller kollegor. Vi är många som saknar den typen av event just nu och vi vill erbjuda det "näst bästa". Men självklart ska alla få vara med som vill!


Vill du vara med på loppet men inte har möjlighet att komma till Tanto i sommar? Inga problem - anmäl dig till klassen "spring var du vill", och vill du ha din medalj och goodiebag hemskickad väljer du det alternativet.


Hur går loppet till?


Du anmäler dig Tantoloppet på race.se. Där väljer du om du vill springa vår fasta bana på Södermalm, eller om du vill springa valfri annan bana. 


För att registrera ditt resultat gör du såhär:


  1. Ladda ned RaceONE-appen och skapa konto
  2. Anmäl dig som deltagare på Tantoloppet alternativt Tantoloppet - Fri bana
  3. Bestäm om du kör loppet live med RaceONE-appen eller laddar upp ditt resultat från pulsklockan eller träningsapp i efterhand
  4. Du bestämmer själv när du vill göra loppet under juni månad. Lycka till och kämpa på nu!
  5. Ditt resultat finns nu i loppets resultatslista. Grymt jobbat!


Har du anmält dig till fasta banan på Södermalm, eller om du valt att du hämtar ditt målkit på Yuc Tanto - så kommer du till Yuc Tanto efter avslutat lopp, på valfri tid under Yuc Tantos öppettider och hämtar ut din medalj, din goodiebag och din dryck!Måste jag springa under Yuc’s öppettider?


Nej, du kan springa banan när du vill på dygnet – men medalj och målkit måste hämtas ut under Yuc Tantos öppettider. Ingen brådska – du har hela juni på dig och behöver inte hämta ut din medalj direkt efter målgång om du inte vill!

Yuc Tanto har öppet från 11:00 alla dagar i veckan då vädret tillåter! Skulle det vara dåligt väder den dag du vill på after run– kontrollera på vår instagram @yuctanto eller @tantoloppet att det är öppet!

 

Vad ingår i startavgiften?


I startavgiften ingår en fin medalj, ett målkit/goodiebag med överraskningar i samt en enhet välförtjänt dryck vid mål. Deltagande ska vara värt varje krona och vi tror och hoppas att ni kommer bli nöjda med vad ni får ut för pengarna!

 

Vilken dryck erbjuds vid målgång?


En enhet öl, vin eller alkoholfritt ingår i din anmälan. 18-års-gräns gäller såklart på alkoholhaltiga drycker. Och ja – vi har självklart Corona (ölen alltså) för den som är sugen! 😉

 

Kan jag lämna sina överdragskläder på Yuc Tanto?


Ja, i mån av plats, vi har väldigt begränsat utrymme för detta men prata med personalen så löser vi något,
vi kan dock inte ta något ansvar över eventuella
värdesaker.

 

Följer ni alla regler om social distans?


På Yuc Tanto följer vi alla myndigheters anvisningar och råd. Vi har ordnat om bord så att de är glesare, vi informerar gäster om att hålla avstånd och det finns handsprit att tillgå.

Ute i spåret, oavsett när och var ni springer hoppas vi att alla löpare tar eget ansvar och håller rekommenderade avstånd till varandra.

 

Vad händer om ytterligare restriktioner införs?


Skulle nya restriktioner införas som innebär att vi tex skulle behöva stänga uteserveringen så kommer vi lösa det så att alla får sina medaljer och målkit samt en chans att komma tillbaka till oss vid ett senare tillfälle.